Ati.Parameters van een transformator met een domper in 250kVA-olieDe twee sessies zijn gesloten en d

  • vrijgavetijd:2022-09-25 12:39:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:427
  • Korte omschrijving:

    Ati.,De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering s

Artikel inhoud

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Isiroworld.kgmHet geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .% kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Als de transformator op volle kracht werkt,Ati.Testvragen voor transformatoren, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.


Ati.Parameters van een transformator met een domper in 250kVA-olieDe twee sessies zijn gesloten en de verzendingen zijn toegenomen



Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

KwaliteitsaanbevelingIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn,Ati.Aanbesteding van met olie ondergedompelde transformator, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.


Ati.Parameters van een transformator met een domper in 250kVA-olieDe twee sessies zijn gesloten en de verzendingen zijn toegenomen



Fabriek voor droge transformatoren

nieuw productBij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Ati.In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen verschillende isolatiematerialen, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel,Ati.Hoeveel kost een 160-transformator?, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Ati.Overige productinformatie
  • Shijingshan.kgmGeïmporteerd hydraulisch hefplatformWelke factoren bij de verwerking zullen vervormin

    Shijingshan.kgmGeïmporteerd hydraulisch hefplatformWelke factoren bij de verwerking zullen vervormin

  • Shijingshan.kgmIndustrieel hydraulisch hefplatformHuidige status van technische productapparatuur

    Shijingshan.kgmIndustrieel hydraulisch hefplatformHuidige status van technische productapparatuur

  • Shijingshan.kgmOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformWelke menselijke weefsels zijn bescherm

    Shijingshan.kgmOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformWelke menselijke weefsels zijn bescherm

  • Shijingshan.kgmHydraulische mobiele instapbrugHet voordeel van het product:

    Shijingshan.kgmHydraulische mobiele instapbrugHet voordeel van het product:

  • toewijding aan ouders en loyaliteit aan vriendenHydraulische elektrische vaste instapbrugWat zijn de

    toewijding aan ouders en loyaliteit aan vriendenHydraulische elektrische vaste instapbrugWat zijn de

  • PolenOpenluchthefplatform van het type geleiderailNieuwe kansen voor ontwikkeling

    PolenOpenluchthefplatform van het type geleiderailNieuwe kansen voor ontwikkeling

  • Belo HorizonteKleine lift voor huishoudenshoe te gebruiken

    Belo HorizonteKleine lift voor huishoudenshoe te gebruiken

  • San Diego.Klein hydraulisch hefplatformOm de service tastbaar te maken

    San Diego.Klein hydraulisch hefplatformOm de service tastbaar te maken

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!